Panze panglica BIMETAL M42, M51:

Panze panglica bimetal, Discuri panglica bimetalPanzele panglica bimetal au corpul format dintr-un otel inalt aliat cu crom cu o mare rezistenta la oboseala si partea activa dintr-un otel rapid cu o duritate de 67 - 69 HRc.

Experienta noastra in aceste aplicatii, ne permite sa facem cele mai eficiente recomandari in ceea ce priveste alegerea tipului de panza, tinand cont de conditiile de aschiere astfel incat sa maximizam productivitatea fiecarui client.

Panzele panglica bimetal M42

Otelul rapid inalt aliat cu cobalt si molibden M42, asigura partii active o duritate de 67 -69 HRc.

Acest lucru permite debitarea otelurilor aliate si inoxidabile cu rezistenta la rupere de pana la 1400 [N/mm2], putandu-se obtine o combinatie intre o productivitate inalta si o durabilitate mare a panzei.

Dantura MASTER, asigura panzei tolerante mult mai stranse, si conditii mai bune de aschiere, fapt ce le recomanda pentru debitarea barelor de otel inalt aliate.

Panzele panglica bimetal M51

Otelul rapid inalt aliat cu cobalt si molibden M51, asigura partii active o stabilitate mai mare a duritatii la temperaturi inalte si implicit o rezistenta la uzura marita.

Acest lucru recomanda utilizarea acestor panze pentru debitarea otelurilor aliate rezistente la
caldura,otelurilor inoxidabile, otelurilor aliate pe baza de nichel si in general pentru otelurile cu duritate de pana la 50 HRc.

Cataloagele producatorului