Scurta prezentare

Infiintata in anul 2000 firma ADALCO GROUP, inca de la inceput s-a dedicat imbunatatirii procesului de debitare a metalelor, tuburi, tevi, profile si bare din oteluri speciale, utilizand in acest sens produsele de exceptie si know-how-ul firmei KINKELDER BV Olanda, oferind cele mai bune solutii de debitare pentru fiecare aplicatie in parte.

In colaborare cu clientii nostri, am reusit sa imbunatatim performantele utilajelor, ca urmare a suportului tehnic de specialitate acordat, astfel incat panzele sa fie utilizate la potentialul lor maxim.

Compania noastra s-a dezvoltat an de an punand accent pe cele mai noi tehnologii de debitare a metalelor utilizate la scara industriala, pentru productia de serie mare si de masa, si pe liniile de productie.

Suntem angrenati intr-un proces continuu de imbunatatire a cunostintelor in acest domeniu al debitarii metalelor, ca atare suntem in masura sa va oferim cele mai bune solutii de debitare pentru fiecare aplicatie industriala in parte.

Tinand cont ca apar materiale tot mai dificil de debitat, firma KINKELDER a dezvoltat o gama larga de panze care sa raspunda acestor solicitari, venind in sprijinul clientilor nostrii astfel incat sa se obtina cea mai buna productivitate.

Director:
     Inginer Ioan Pop
     Email: adalcogroup@yahoo.com
    Tel: +40 257 251 962