Loc. Horia, Str. Regina Maria, nr. 25, Arad
Serviciile noastre

1. Serviciul de ascuțire al pânzelor

Prin serviciul nostru de ascuțire, asigurăm o durabilitate extinsă a pânzelor HSS, o pânză putând fi ascuțită de 10 - 20 de ori sau chiar mai mult. Acest proces se realizează pe cele mai performante mașini la nivel mondial, mașinile CNC Loroch.

Suntem în măsură să realizăm toate formele de danturi conform DIN 1840, cu geometria potrivită pentru fiecare aplicație în parte, lucru asigurat de mașinile CNC Loroch și verificat pe microscopul de înaltă rezoluție marca Loroch. Gama de dimensiuni a pânzelor care pot fi ascuțite: 200 – 850 mm.

Putem realiza următoarele tipuri de danturi:

Dantura CB
Dantura CB
Forma dintelui cu chipbreaker este cea mai eficientă în debitarea tuburilor și profilelor, în special pentru pânzele speciale cu tratament PVD, depunere fizică de vapori de metal. Chipbreakerul sparge așchia în două, dilatarea acesteia făcând-se în interiorul tăieturii, reducând-se astfel frecarea cu suprafețele tăiate. Crește calitatea suprafeței tăiate minimalizând formarea bavurii chiar și la viteze mari de tăiere.
Dantura HZ
Dantura HZ
Această formă a dintelui este potrivită pentru debitarea barelor și a tuburilor cu pereți groși. Dintele de degroșare este teșit pe ambele părți și cu 0.2 - 0.3 mm mai înalt decât dintele de finisare. Pasul pânzei în acest caz este mai mare de 4 mm. Este cea mai potrivită dantură mai ales la mașinile care au joc în angrenaje.
Dantura BW
Dantura BW
La această dantură, dinții sunt teșiți alternativ. Dantura BW este potrivită pentru debitarea țevilor și profilelor din oțel și metale neferoase pe mașini manuale și semi- automate. De regulă, pasul pânzei este mai mic de 4 mm.
Dantura B
Dantura B
Dantura potrivită pentru debitarea țevilor cu pereți foarte subțiri. Este ideală în combinație cu pânzele subțiri, la care nu se poate aplica chipbreaker.
Dantura AW
Această dantură este proiectată pentru prelucrări mecanice, precum canelare cu pânze subțiri.
Dantura A
Această dantură este proiectată pentru prelucrări mecanice, precum frezare cu pânze subțiri.
Dantura VT
Forma danturii cu pas variabil poate fi folosită în combinație cu toate geometriile. Aceasta este eficientă în reducerea vibrațiilor la debitarea intermitentă a țevilor și profilelor.

2. Suport Tehnic

Ne străduim să oferim clienților noștri cele mai detaliate informații tehnice atât pentru pânzele panglică, cât și pentru cele circulare.

Având suportul inginerilor de specialitate de la Honsberg Metallsägen GmbH și Kinkelder Bv Olanda, suntem în măsură să oferim cele mai bune soluții pe plan mondial în ceea ce privește debitarea.

Oferim training și suport tehnic pentru operatori începând cu alegerea pânzei, a regimului optim de așchiere, montarea și rodajul pânzei, precum și factorii care influențează durabilitatea și multe altele.

Dacă aveți probleme cu debitarea, dacă calitatea suprafeței debitate nu este cea pe care o doriți, dacă vreți să creșteți productivitatea sau să reduceți costurile de debitare, nu ezitați să ne contactați.

Suntem bucuroși să vă ajutăm!

Pentru mai multe informații, date tehnice legate de debitare, puteți să ne contactați la telefon 0257 25 53 63 sau email: office@adalcogroup.ro

Pentru comenzi și consultanță
Contactează-ne aici